Dorpentocht-2020

Het comité Dorpentocht Ewijk, heeft besloten om de dorpentocht op 5 Juli 2020 niet door te laten gaan i.v.m. het coronavirus.
De tijd is momenteel erg onzeker, en het bij elkaar brengen van grote groepen sporters vindt de organisatie niet verantwoord.
We hopen spoedig met een nieuwe datum te komen voor 2021.

Alleen samen krijgen we corona onder controle!

EHBO vereniging Ewijk-Winssen organiseert elk jaar een wandel- en fietstocht “De Dorpentocht”.
De opbrengst komt ten goede aan onze vereniging. Op deze manier kunnen wij bijvoorbeeld materialen aanschaffen voor onze oefenavonden en kleding die wij dragen tijdens onze hulpverlening bij verschillende evenementen.

.
U hoeft zichzelf niet vooraf in te schrijven. Dit kan op de dag zelf.

Kosten voor deelname bedragen:

Deelname zonder medaile:
Deelname met medaile:
Leden van de wandelbond krijgen € 1,- reductie

Dit jaar kunt u zich inschrijven voor:

- 5 Km
- 10 Km
- 15 Km
- 25 Km
- 40 Km

Wandelaars mogen starten vanaf 06:30u. Fietsers mogen starten vanaf 11:00u.
U dient uiterlijk om 17:00u te zijn gefinisht
Startpunt en eindpunt zal zijn bij de Café de ouwe deeg, Hoogstraat 9, 6644 BS Ewijk.

We kunnen altijd mensen gebruiken die ons helpen deze dag weer mogelijk te maken.
Natuurlijk hebben we EHBO-ers nodig, maar ook bijv. mensen die bij een controlepost staan en de kaartjes knippen. Lijkt het je leuk te helpen?
Neem dan contact op met Adrie Hulsen via ons secretariaat:

Secretaris:
Wim Willems